Rabobank omnikassa

Onze ervaringen met Rabobank OmniKassa

Bent u, als webwinkelier, ook toe aan een overzichtelijk, gemakkelijk systeem voor uw betalingen? Dan biedt de Rabobank een oplossing aan met hun nieuwe systeem, de Omnikassa. Deze software is vergelijkbaar met wat een PSP, een Payment Service Provider, aanbiedt.

Voordat u verder leest: de informatie op deze pagina is gebaseerd op onze eigen ervaringen met deze vorm van online betaalmethoden. Deze tekst is geschreven door een van de redacteuren van ibanbic.org en is niet afkomstig van de Rabobank. Het betreft derhalve een momentopname. Genoemde prijzen en voorwaarden kunnen gewijzigd zijn door de Bank op het moment dat U dit leest. Lees ook onze Disclaimer.

iDeal koppelen aan uw webwinkel

Rabobank kan hiermee betalingen, bijvoorbeeld via iDeal, koppelen aan uw webwinkel. Hierdoor hoeft u zich niet meer zorgen te maken over de vele contracten, controles op betalingen en onderhoud van betaalmethoden. De Rabo Omnikassa heeft een zeer uitgebreide verbindingsbeveiliging, waardoor uw online betalingsverkeer verzekerd is van een hoge mate van veiligheid. Deze veiligheid wordt 24/7 aangeboden, uw klanten zullen straks namelijk elk moment van de dag kunnen betalen. Heeft u meerdere webwinkels? Ook dat is geen probleem voor de Rabo OmniKassa. U kunt namelijk meerdere webwinkels koppelen aan één Rabo OmniKassa en hiervoor hetzelfde bankrekeningnummer gebruiken.

Tarieven Omnikassa

De Rabo OmniKassa kan ook voor u zeer snel beschikbaar worden. Na het online aanvragen kunt u vrijwel direct aan de slag, zonder aansluitkosten te betalen. Per maand betaalt u slechts €10 voor dit mooie systeem, waardoor direct 50 transacties mogelijk zijn. Voor de volgende 450 transacties betaalt u €0.25, de opeenvolgende 500 kosten €0.15 per transactie en wanneer uw transactie aantal boven de 1000 uitstijgt betaalt u voor de transacties hierna slechts €0.10. Wanneer u de Rabo OmniKassa aanschaft voor uw webwinkel kunnen uw klanten op meerdere manieren betalen. Voor een iDeal transactie betaalt u €0.35, voor een overboeking €0.14 en voor een eenmalig machtiging €0,08 cent (plus €2 per batch). Ongeacht de manier van betalen van de klant, komt het geld twee werkdagen later op uw rekening te staan. Wanneer u uw klanten een refund wilt geven, blijft het bedrag klein met €0.35. De uitbetaling vind in bruto bedragen plaats. Dit is mogelijk doordat deze uitbetalingen apart worden geboekt, wat ook betekent dat er geen kosten worden ingehouden.

Aanvragen van de Rabo OmniKassa

De Rabo OmniKassa kan zeer eenvoudig online aangevraagd worden via de site van de Rabobank. Binnen één werkdag ontvangt u een ontvangstbevestiging van de Rabobank en binnen twee werkdagen na goedkeuring ontvangt u het contract, zodat alles snel geregeld is. Wanneer u het contract ondertekent en opgestuurd heeft krijgt u de mogelijkheid om testtransacties uit te voeren. Zo kunt u rustig beginnen met dit mooie systeem. De kassa kunt u direct aanvragen wanneer u een zakelijke rekening heeft bij de Rabobank en de tekenbevoegde van het bedrijf bekend is bij de Rabobank. Wanneer dit nog niet het geval is, kunt u zeer eenvoudig bij de dichtstbijzijnde Rabobank een zakelijk rekening voor uw bedrijf afsluiten.

Handig om te weten

De Rabobank Omnikassa zorgt voor een veilige en voordelige manier van transacties, het gebruik kunnen maken van meerdere betaalmethoden binnen één kassa en direct inzicht in uw transacties. Met dit nieuwe systeem onderscheid de Rabobank zich duidelijk van andere Nederlandse banken. Wilt u zich ook onderscheiden van anderen? Kijk dan direct op de site van de Rabobank voor meer informatie en wie weet heeft u vandaag nog een Rabo OmniKassa online aangevraagd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *