Betalingen via Paypal

Betalen met Paypal

Paypal is een online betaalservice en een nieuwe manier om in online winkels te kunnen betalen. Met Paypal kunt u profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Al meer dan 100 miljoen mensen gebruiken Paypal wereldwijd en dit worden er alleen nog maar meer! Paypal is een manier om online te betalen waarvan ook u gebruik kunt maken! U kunt zich eenvoudig aanmelden op de website van Paypal en voor u het weet heeft u een online Paypal rekening. Hier kunt u de gegevens van uw bankrekening of van uw creditcard registeren.

Hoe werkt Paypal precies?

Bij het registeren van een Paypal account wordt uw bankrekening of uw creditcard gekoppeld aan uw Paypal rekening. Dit is een eenmalige procedure en vanaf dit moment kunt u met uw Paypal rekening betalen in online winkels en wordt het afgeschreven van uw bankrekening of creditcard. Ook kunt u een betaling naar een andere Paypal gebruiker sturen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is het e-mailadres van de ontvanger. Elke keer wanneer u een betaling zelf goedkeurt wordt het bedrag automatisch afgeschreven van uw rekeningsaldo of creditcard.

Hoe veilig is Paypal

Paypal is een systeem waarmee u betaalt en waarbij u geen gegevens hoeft af te geven aan de verkoper. In feite is het dus een ontzettend veilige manier van online betalen. Al uw persoonlijke gegevens worden daarnaast beveiligd door de website van Paypal en ook bieden ze uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde betalingen vanaf uw rekening. Elke transactie gaat bovendien gepaard met een email die u krijgt van paypal zodat u altijd weet wat er gebeurt. Bovendien kunt u altijd geholpen worden door het klantenondersteuningsteam.

Online winkelen met Paypal

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel winkels waar u met Paypal kunt betalen. Vrijwel alle grote online winkels accepteren vandaag de dag Paypal en hiermee kunt u dus vrijwel overal betalen. Winkelen op het internet wordt hiermee dus veiliger en ook makkelijker. Het openen van een Paypal rekening is bovendien helemaal gratis. Alleen als u ook betalingen wilt ontvangen dan moet u hier een klein percentage van het bedrag voor betalen. Ook voor het geld overmaken en geld ontvangen bij prive betaling wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Tips zodat Paypal nog veiliger is

Hieronder volgen nog enkele zaken die u zelf kunt ondernemen om de veiligheid van Paypal te vergroten:

  • Kies een wachtwoord dat niet overeenkomt met uw email
  • Geef uw wachtwoord niet aan derden
  • Geef geen gegevens aan afzenders die zich uitgeven voor Paypal
  • Gebruik antivirus software
  • Meld verdachte email bij de klantenservice van Paypal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *