Bankrekening openen kind Van Lansschot bank Den Helder

Weet u vanaf welke leeftijd u een Van Lansschot bankrekening mag openen in Den Helder? Wij adviseren om dit te doen voordat uw kind naar de basisschool gaat in Den Helder. U kan dan meteen een spaarrekening openen in Den Helder bij Van Lansschot bank. Uiteraard met de online bankieren mogelijkheid van Van Lansschot bank.

Spaarrekening openen kind

Daarmee leren kinderen dat ze geld kunnen beheren via online bankieren van Van Lansschot bank, en ze kunnen ook naar het filiaal in Den Helder. Er is geen minimum leeftijd om een Van Lansschot bank bankrekening te openen in Den Helder. Het is handig dat je als ouder zelf mee een oogje in het zeil kan houden, via online bankieren van Van Lansschot bank.

Bankrekening openen kind Den Helder bank

Hoeveel wilt u sparen bij Van Lansschot bank in Den Helder? Alles hangt eigenlijk af van het feit of uw kind in Den Helder in de zogeheten ‘jaren van onderscheid’ is gekomen. Dat wil zeggen: als uw kind zich bewust is van zijn daden in Den Helder en de mogelijke gevolgen ervan in Den Helder en omgeving. Algemeen wordt aangenomen dat dit in Den Helder rond de leeftijd van 12 jaar is. Vanaf die leeftijd kan een kind in Den Helder meestal een bankrekening bij Van Lansschot openen. In de praktijk vragen de meeste banken in Den Helder wel de toestemming van de ouders.

Bankrekening openen kind Den Helder

Aangezien uw kind via de bankrekening bij Van Lansschot bank de kans krijgt om te leren geld te beheren, krijgt het een eigen bankpas van Van Lansschot bank. Ook mobiel bankieren of met pc bankieren via online bankieren van Van Lansschot bank horen dan tot de mogelijkheden. Daar horen dan wel de nodige beperkingen bij:
Er bestaat een plafondbedrag per dag en per maand voor het afhalen van geld in Den Helder bij Van Lansschot bank. Ook op overschrijvingen tussen spaarrekening en rekening courant van Van Lansschot bank staat een limiet. U kunt een oogje in het zeil houden via online bankieren van Van Lansschot bank, maar het is wel de bedoeling dat u uw kind in Den Helder het nodige vertrouwen schenkt.
Uw kind kan niet rood staan bij Van Lansschot bank, tenzij u daar zelf de toestemming voor geeft. En bij Van Lansschot bank moet u borg staan voor eventuele financiele schulden.

Aparte bankrekeningen

Bankrekening openen Den Helder

De bankrekening van uw kind bij Van Lansschot bank moet vooral dienen voor het beheer van zakgeld en eventuele financiele extraatjes.

Spaarrekening openen Den Helder

Als u als ouder voor uw kind wilt sparen bij Van Lansschot bank, doet u dat makkelijk met de spaarformule van de Van Lansschot bank. Zo houdt u zelf zo lang mogelijk controle over het geld voor uw kind bij Van Lansschot bank, tot uw kind in Den Helder volwassen genoeg is om er mee om te gaan.