Bankrekening openen kind Van Lanschot bank Hillegom

Weet u vanaf welke leeftijd u een Van Lanschot bankrekening mag openen in Hillegom? Wij adviseren om dit te doen voordat uw kind naar de basisschool gaat in Hillegom. U kan dan meteen een spaarrekening openen in Hillegom bij Van Lanschot bank. Uiteraard met de online bankieren mogelijkheid van Van Lanschot bank.

Spaarrekening openen kind

Daarmee leren kinderen dat ze geld kunnen beheren via online bankieren van Van Lanschot bank, en ze kunnen ook naar het filiaal in Hillegom. Er is geen minimum leeftijd om een Van Lanschot bank bankrekening te openen in Hillegom. Het is handig dat je als ouder zelf mee een oogje in het zeil kan houden, via online bankieren van Van Lanschot bank.

Bankrekening openen kind Hillegom bank

Hoeveel wilt u sparen bij Van Lanschot bank in Hillegom? Alles hangt eigenlijk af van het feit of uw kind in Hillegom in de zogeheten ‘jaren van onderscheid’ is gekomen. Dat wil zeggen: als uw kind zich bewust is van zijn daden in Hillegom en de mogelijke gevolgen ervan in Hillegom en omgeving. Algemeen wordt aangenomen dat dit in Hillegom rond de leeftijd van 12 jaar is. Vanaf die leeftijd kan een kind in Hillegom meestal een bankrekening bij Van Lanschot openen. In de praktijk vragen de meeste banken in Hillegom wel de toestemming van de ouders.

Bankrekening openen kind Hillegom

Aangezien uw kind via de bankrekening bij Van Lanschot bank de kans krijgt om te leren geld te beheren, krijgt het een eigen bankpas van Van Lanschot bank. Ook mobiel bankieren of met pc bankieren via online bankieren van Van Lanschot bank horen dan tot de mogelijkheden. Daar horen dan wel de nodige beperkingen bij:
Er bestaat een plafondbedrag per dag en per maand voor het afhalen van geld in Hillegom bij Van Lanschot bank. Ook op overschrijvingen tussen spaarrekening en rekening courant van Van Lanschot bank staat een limiet. U kunt een oogje in het zeil houden via online bankieren van Van Lanschot bank, maar het is wel de bedoeling dat u uw kind in Hillegom het nodige vertrouwen schenkt.
Uw kind kan niet rood staan bij Van Lanschot bank, tenzij u daar zelf de toestemming voor geeft. En bij Van Lanschot bank moet u borg staan voor eventuele financiele schulden.

Aparte bankrekeningen

Bankrekening openen Hillegom

De bankrekening van uw kind bij Van Lanschot bank moet vooral dienen voor het beheer van zakgeld en eventuele financiele extraatjes.

Spaarrekening openen Hillegom

Als u als ouder voor uw kind wilt sparen bij Van Lanschot bank, doet u dat makkelijk met de spaarformule van de Van Lanschot bank. Zo houdt u zelf zo lang mogelijk controle over het geld voor uw kind bij Van Lanschot bank, tot uw kind in Hillegom volwassen genoeg is om er mee om te gaan.