Bankrekening openen kind Van Lanschot bank Heumen

Weet u vanaf welke leeftijd u een Van Lanschot bankrekening mag openen in Heumen? Wij adviseren om dit te doen voordat uw kind naar de basisschool gaat in Heumen. U kan dan meteen een spaarrekening openen in Heumen bij Van Lanschot bank. Uiteraard met de online bankieren mogelijkheid van Van Lanschot bank.

Spaarrekening openen kind

Daarmee leren kinderen dat ze geld kunnen beheren via online bankieren van Van Lanschot bank, en ze kunnen ook naar het filiaal in Heumen. Er is geen minimum leeftijd om een Van Lanschot bank bankrekening te openen in Heumen. Het is handig dat je als ouder zelf mee een oogje in het zeil kan houden, via online bankieren van Van Lanschot bank.

Bankrekening openen kind Heumen bank

Hoeveel wilt u sparen bij Van Lanschot bank in Heumen? Alles hangt eigenlijk af van het feit of uw kind in Heumen in de zogeheten ‘jaren van onderscheid’ is gekomen. Dat wil zeggen: als uw kind zich bewust is van zijn daden in Heumen en de mogelijke gevolgen ervan in Heumen en omgeving. Algemeen wordt aangenomen dat dit in Heumen rond de leeftijd van 12 jaar is. Vanaf die leeftijd kan een kind in Heumen meestal een bankrekening bij Van Lanschot openen. In de praktijk vragen de meeste banken in Heumen wel de toestemming van de ouders.

Bankrekening openen kind Heumen

Aangezien uw kind via de bankrekening bij Van Lanschot bank de kans krijgt om te leren geld te beheren, krijgt het een eigen bankpas van Van Lanschot bank. Ook mobiel bankieren of met pc bankieren via online bankieren van Van Lanschot bank horen dan tot de mogelijkheden. Daar horen dan wel de nodige beperkingen bij:
Er bestaat een plafondbedrag per dag en per maand voor het afhalen van geld in Heumen bij Van Lanschot bank. Ook op overschrijvingen tussen spaarrekening en rekening courant van Van Lanschot bank staat een limiet. U kunt een oogje in het zeil houden via online bankieren van Van Lanschot bank, maar het is wel de bedoeling dat u uw kind in Heumen het nodige vertrouwen schenkt.
Uw kind kan niet rood staan bij Van Lanschot bank, tenzij u daar zelf de toestemming voor geeft. En bij Van Lanschot bank moet u borg staan voor eventuele financiele schulden.

Aparte bankrekeningen

Bankrekening openen Heumen

De bankrekening van uw kind bij Van Lanschot bank moet vooral dienen voor het beheer van zakgeld en eventuele financiele extraatjes.

Spaarrekening openen Heumen

Als u als ouder voor uw kind wilt sparen bij Van Lanschot bank, doet u dat makkelijk met de spaarformule van de Van Lanschot bank. Zo houdt u zelf zo lang mogelijk controle over het geld voor uw kind bij Van Lanschot bank, tot uw kind in Heumen volwassen genoeg is om er mee om te gaan.